CatMarina toimistohotellin asiakkaat tulevat ja menevät avaimettomasti

CatMarina toimistohotelli käyttää modernia Bitwards Mobiiliavausratkaisua ja Asion online-varausjärjestelmää.

CatMarinan myynnistä vastaava Jenni Mattila kertoi meille haastattelussa, kuinka Bitwards ja Asio ratkaisivat pääsyn heidän uuteen toimistohotelliin Lahdessa. Mattila on myös CatMarinan pääsynhallinnan pääkäyttäjä ja rakastaa prosessin helppoutta.


Huippuluokan CatMarina toimistohotelli

CatMarina aloitti kalustesuunnittelu-bisneksessä 70-luvulla ja on erilaisten käänteiden jälkeen kehittynyt merkittäväksi kiinteistöalan tekijäksi viime vuosina. Yrityksellä on muun muassa uusi sisäurheiluhalli Hollolassa ja se rakentaa myös huviloita ja saunoja.

Näkymä ikonisille Lahden ikonisille mäkihyppytorneille CatMarinan toimistohotellin huoneesta. Kuva: CatMarina.


Heimo Hälikkä, CatMarinan perustaja ja toimitusjohtaja on aina ollut innovatiinen ja utelias teknologian edelläkävijä. CatMarina toimistohotelli-idean kehittyessä keskityttiin luomaan turvallinen ja käyttäjä-ystävällinen kokemus kaikille, mikä tarkoitti että tilojen pääsynhallinnan tuli olla kontrolloitua ja hallittavaa. 


Täydellinen ratkaisu CatMarina toimistohotelli -haasteeseen

Alkuperäinen ajatus oli tarjota asiakkaille perinteiset avaimet. Avainten hallinta 22 kokoushuoneeseen tuntui kuitenkin järjettömälle näin modernissa toimistossa. Kuten Mattila toteaa:

 ”Meidän olisi pitänyt palkata kokopäiväinen työntekijä pelkästään hallinnoimaan pääsyvaltuuksia, jakamaan avaimia ja jahtaamaan hukkuneita ja unohtuneita avaimia, puhumattakaan kalliista uudelleen sarjoituksista jos avaimia hukkuisi. Aloimme kartoittaa vaihtoehtoja”.

Jenni Mattila. Kuva: Bitwards/Katja Sonninen.


Turvallisuus edellä

CatMarinassa ymmärrettiin että mobiiliavaimet olisivat turvallisin ratkaisu. Näin rakennuksen ovet pysyisivät kiinni ja vain valtuutetut henkilöt saisivat avata ne. Rakennuksen sisällä jokainen voisi liikkua vapaasti niissä huoneissa, joihin kullakin olisi pääsy. 

”Turvallisuus on meille ykkösasia. Bitwardsin Mobiiliavaus-palvelu vastasi kaikkiin turvallisuusvaatimuksiimme, koska sen avulla voi tietää kuka tiloissa on ja milloin. Tilamme ovat turvallinen ympäristö asiakkaille, sillä tiedämme että avaimet eivät koskaan joudu vääriin käsiin. Voisimmehan myös tarvittaessa estää jonkun henkilön pääsyn, jos se olisi tarpeen” .

Bitwards-ovet näyttävät samalta kuin mitkä tahansa ovet mutta ovat älykkämpiä! Kuva: Bitwards/Katja Sonninen.Bitwards ratkaisee pääsynhallinnan

Mattila sanoo: ”Valitsimme Bitwardsin koska se pystyi toimittamaan nopeasti ja sopeutumaan tarpeisiimme. Bitwardsilla oli myös valmis API-integraatio Asioon, joka tarjosi online-varauspalvelun, jota asiakkaamme nyt käyttävät varatakseen tilat. Ladattuaan sovelluksen, asiakkaat, henkilökunta, siivouspalvelut, satunnaiset kävijät pääsevät heti sisään”.

CatMarina arvostaa myös Bitwardsin asiakaspalvelua: ”Alussa meillä oli vähän ongelmia, joita Bitwards ei aiheuttanut, mutta asiakaspalvelu reagoi silti välittömästi, löysi syyn ja ratkaisi ongelman. On mahtavaa tietää, että jos isompia asioita tulee jatkossa, voimme luottaa nopeaan ja asiantuntevaan palveluun, mikä on niin harvinaista nykyään”.Kenelle suosittelisit Mobiiliavaus-palvelua?

 ”Suosittelen Bitwardsin mobiiliavausta kaikkin toimistoihin, joissa on enemmän kuin yksi työntekijä. Se on ehdottomasti alkuinvestointinsa väärtti. Esimerkiksi, meillä ei koskaan tule olemaan kallista avainten vaihto-operaatiota”, kuvailee Mattila.

“Systeemi toimii: työntekijöidemme ei tarvitse sopia tapaamista asiakkaiden kanssa luovuttaakseen avaimia tai muistuttaa ihmisiä palauttamaan ne. Suosittelen ratkaisua myös Airbnb -tarjoajille: asiakkaat varaavat ja maksavat netissä ja saavat avaimet mobiilisovellukseensa minuuteissa. Olemme niin tyytyväisiä, että varmasti harkitsemme Bitwards Mobiiliavausta myös tulevaisuuden projekteihimme, joissa vuokraamme kelluvia huviloita ja varastohuoneita”.Bitwardsin ja Asion Varaa-Maksa-Avaa -ratkaisu

1. Asiakas varaa huoneen tai tilan haluamaansa aikaan Asion netti-palvelussa.
2. Asiakas maksaa varauksensa käyttäen online-maksupalvelua, kuten Paytrail.
3. Asio valtuuttaa Bitwards Mobiiliavaus-palvelun antamaan pääsyoikeudet asiakkaalle.
4. Bitwards toimittaa pääsyoikeudet asiakkaan kännykkään.
5. Asiakas pääsee varaamiinsa tiloihin valittuna aikana avaamalla oven kännykkäsovelluksella.Asio, yksi Bitwardsin partnereista, tuottaa lisäarvoa asiakkailleen integroimalla älykkään avaimettoman pääsynhallinnan omaan online-varausjärjestelmäänsä.

Asio on suomalainen IT-yritys, joka toimittaa varausohjelmistoja ja nettivarauspalveluita monialaisiin käyttöympäristöihin: oppilaitoksille, kunnille ja kaupungeille, halliyhtiöille ja areenoille, urheiluseuroille, ravintoloille, kulttuuri-, liikunta- kurssi- ja koulutuskeskuksille, business parkeille, majoitusorganisaatioille ja asuntoloille, parkkihalleille, tapahtumajärjestäjille, toimitiloja tarjoaville ja vuokraaville yrityksille, seurakunnille, taloyhtiöille sekä muille tilavarausorganisaatioille. Asiolla varataan mm. kenttiä, kokoustiloja, luokkia, parkkipaikkoja, majoitustiloja, ravintolapalveluita, pöytäpaikkoja, laitteita, henkilöitä, aikoja, tapahtumia, koulutuksia, tuotteita ja muita resursseja.

Asio ja Bitwards ovat saumattomasti integroituneet

Asio ja Bitwards ovat integroituneet siten, että Asio tarjoaa nettivarausjärjestelmän ja Bitwards toimittaa pääsyoikeudet asiakkaalle varattuun kohteeseen. Varaus, maksu ja avaaminen mobiiliavaimella on helppoa ja mukavaa – ei tarvetta soitella tai lähettää emaileja minnekään!

Olemassa olevan API-integraation avulla, ratkaisu on helppo ottaa käyttöön. Se soveltuu kaikille asiakkaille, jotka arvostavat saumatonta käyttäjäkokemusta sekä säästöjä yrityksensä arvokkaissa resursseissa avainten hallinnan ja manuaalisen varailun jäädessä pois.


Teksti: Katariina Benedetti
Käännös: Bitwards/Katja Sonninen
Grafiikka: Bitwards/Susanna Määttä

Viimeisimmät uutiset

Oven avaus mobiiliavaimella on nykypäivää. Bitwardsin mobiiliapplikaatiolla kuljet turvallisesti ja ilman fyysisiä avaimia ovesta toiseen.
Uutinen

Lehdistötiedote: Kasvuyhtiö Bitwards laajentaa sijoittajapohjaansa

Globaaleille markkinoille tähtäävä suomalainen teknologiayritys Bitwards keräsi vuoden vaihteessa päättyneellä sijoituskierroksella n. 1,3 miljoonan euron summan. Aikaisemmin sijoittajien joukossa on ollut mm. Mikael Lilius ja Johan Hammaren ja nyt mukaan liittyy uusia kokeneita yritysmaailman nimiä kuten Taalerin toimitusjohtaja Peter Ramsay ja muita kokeneita yritysmaailman johtajia sekä vaikuttajia.

Lue lisää
Oven avaus mobiiliavaimella on nykypäivää. Bitwardsin mobiiliapplikaatiolla kuljet turvallisesti ja ilman fyysisiä avaimia ovesta toiseen.
Uutinen

Lehdistötiedote: Kasvuyhtiö Bitwards laajentaa sijoittajapohjaansa

Globaaleille markkinoille tähtäävä suomalainen teknologiayritys Bitwards keräsi vuoden vaihteessa päättyneellä sijoituskierroksella n. 1,3 miljoonan euron summan. Aikaisemmin sijoittajien joukossa on ollut mm. Mikael Lilius ja Johan Hammaren ja nyt mukaan liittyy uusia kokeneita yritysmaailman nimiä kuten Taalerin toimitusjohtaja Peter Ramsay ja muita kokeneita yritysmaailman johtajia sekä vaikuttajia.

Lue lisää