Bitwardsin käyttökohteet

Bitwards-flexible-easy access-management

Parkkihalli

Sisääntuloaula

Hissit

Kaapit & lokerikot

Toimistot

Neukkarit & varaukset

Vuokrahuoneistot

Julkiset tilat

Yhteistyötilat

Vuokrattavat säilytystilat

Koneet & laitteet

Kuntosalit & saunatilat

Kodit

Varastot

Joustavaa kulkemisen & käyttövaltuuksien hallintaa

Kulkemisen ja kohteisiin pääsyn pitää olla helppoa ja joustavaa tinkimättä turvallisuudesta.  Lukemattomat käyttökohteet ja tilanteet hoituvat Bitwardsin ratkaisulla!

Toimistot & yhteistyötilat

Niin työntekijäsi kuin asiakkaasikin liikkuvat tiloissasi sujuvasti ja turvallisesti Bitwardsin kulunhallinnan avulla.

Järjestelmään voi liittää helposti minkä tahansa oven, lukon, kaapiston, portin tai hissin helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Hallinnoit käyttäjiä yhdestä käyttöliittymästä reaaliajassa lisäten ja poistaen heiltä pääsyoikeuksia käyttökohteisiin tarpeen mukaan. Käyttäjät kulkevat paikasta toiseen kätevästi kännykkäsovelluksen avulla.

Onko sinulla käytössä jokin toinen kulunhallinta tai esimerksi varausjärjestelmä? Bitwards voidaan myös liittää niiden osaksi tai rinnalle.

Julkiset tilat

Hyödynnä tilojasi tehokkaasti myös virka-aikojen ulkopuolella!

Bitwardsin ratkaisun avulla saat hyötykäyttöön julkiset käyttökohteet kuten kerhotilat, varastot, liikuntasalit tai saunatilat. Hallinnoija voi jakaa ja valvoa yksittäisten käyttäjien tai ryhmien kulkuoikeuksia ja asettaa aikarajoja. Ratkaisuun voidaan liittää myös varausjärjestelmä, mikä helpottaa hallinnointia huomattavasti.

Vierailijat pääsevät kohteisiin älypuhelimellaan heille asetetun aikarajan puitteissa. Ei enää fyysisten avainten luovuttelua edestakaisin!

Vuokrakohteet & majoitustilat

Helppoa pääsyoikeuksien hallintaa asiakkaillesi ilman tarvetta miettiä kuinka avain toimitetaan ja palautetaan, onko sellaista olemassakaan?

Kyllä on. Bitwardsin kulunhallinta ja mobiiliavausratkaisun avulla toimitat pääsyoikeudet käyttökohteisiin napin painalluksella ja poistat ne yhtä helposti. Voit hallita kaikkia, myös etäisiäkin kohteitasi samasta käyttöliittymästä riippumatta missä ne ovat. Verkkoyhteyttä tai kaapelointia ei tarvita, sillä ratkaisu toimii itsenäisesti missä vain.

Bitwardsilla ratkaiset kaikki käyttökohteet. Voit antaa reaaliajassa oikeuksia kohteisiisi niin päivä- kuin pidempiaikaisemmillekin käyttäjille.

Varastot & kaapistot

Monipaikkatyön yleistyessä työntekijöiden omien tavaroiden sekä yrityksen tarvikkeiden ja dokumenttien joustava ja turvallinen säilyttäminen nousee entistä tärkeämmäksi ja käyttökohteet tuleekin modernisoida vastaamaan näitä nykyajan tarpeita.

Samanaikaisesti, nopeiden ja helposti käyttöönotettavien varastojen tarve lisääntyy ihmisten tavaroiden väliaikaiseen säilyttämiseen.

Bitwards-ratkaisulla annat pääsyn henkilöille kaikkiin kaapistoihin sekä niin pieniin kuin isoihinkin varastoihin vaivattomasti reaaliajassa.

Asuinkiinteistöt

Kotoa ei nykyään poistuta ilman kännykkää, mutta avaimet saattavat helposti jäädä kotiin.

Bitwardsin avulla voit huoletta unohtaa fyysiset avaimesi lähtiessäsi kotoa, ja voit luottaa, että puhelimellasi pääset aina kotiin luotettavasti ja turvallisesti.

Voit hallita omasta käyttöliittymästäsi perheenjäseniesi ja satunnaisten kävijöiden kulkemista asuntoon, ulko-oveen, jätekatokseen ja omaan varastoon. Voit myös liittää samaan tiliin esimerkiksi oman pyörän tai vaikka mökkisi lukituksen!

Teollisuuden käyttökohteet

Kalliiden laitteiden ja koneiden käyttäminen vaatii ammattitaitoa ja erityisosaamista. Jos laitteella ei ole käyttäjälokia, voi olla vaikea tietää, kuka sitä on kulloinkin käyttänyt.

Tuottavuus ja tehokkuus kasvavat, riskit vähenevät ja työturvallisuus paranee, kun varmistat, että koneita käyttävät vain ammattitaitoiset työntekijät. Bitwardsin ratkaisulla käyttövaltuutus ja sen valvominen on helppoa kaikissa käyttökohteissa.

Varmista laitteidesi asianmukainen ja turvallinen käyttö ja säästä korjaus- ja huoltokuluissa!

Minkä tyyppiseen käyttökohteeseen sinä tarvitset pääsynhallintaratkaisun?

Kerro meille, niin olemme yhteydessä esitelläksemme vaihtoehtoja.

Bitwardsin hyödyt

Palvelu skaalautuu kaikkiin käyttökohteisiin, niin yhteen lukkoon kuin lukuisiin kiinteistöihin, käyttäen aina samaa sovellusta yhdellä sisäänkirjautumisella.

Bitwards-ratkaisu toimii jo kymmenien tuhansien käyttäjien ensisijaisena avaimena niin julkisissa kuin yksityisissä kohteissa, yliopistomaailmasta liiketiloihin ja majoituspalveluihin sekä maansiirtokoneista lokerikkoihin.

 • Bitwardsin voit ottaa käyttöön kokonaispalveluna tai liittää jo olemassa olevan kulunvalvonnan rinnalle.
 • Soveltuu kaikkiin lukittaviin käyttökohteisiin ja niin uusiin kuin vanhoihin kiinteistöihin.
 • Joustaa myös tilojen käytön muutoksissa. Voit ottaa sen mukaasi, jos esimerkiksi muutat.
 • Valmiit, nopeasti käyttöön otettavat palvelut: Mobiilitunniste ja Mobiiliavaus
 • Käyttäjät pääsevät yhdellä sisäänkirjautumisella kaikkiin Bitwards-kohteisiin.
 • Helppo webpohjainen käyttöliittymä hallinnointiin.
 • Tietoturvatestattu ja -auditoitu.
 • Valitsemme kumppaneiksemme vain laadukkaita ja tunnettuja laitevalmistajia.
 • Mobiiliavaus todella toimii, käytössä jo kymmenillä tuhansilla käyttäjillä ensisijaisena avaimena.
 • Ei tarvetta kaapeloinnille eikä verkkoon kytkemiselle. Alkuinvestointi on näin ollen murto-osa perinteisen kulunhallinnan käyttöönotosta.
 • Olemassa olevaa lukitusta ei tarvitse vaihtaa, vaan ratkaisu voidaan ottaa sen rinnalle.
 • API-rajapinnan avulla voit kustannustehokkaasti kytkeä kulkemisen osaksi omaa järjestelmääsi.
Bitwards Oy
Tilaa uutiskirje
Pysyt ajan hermolla
kulkemisen älyteknologiasta
ja alan uutisista!
Bitwards Oy
Tilaa uutiskirjeemme
Lähetämme sinulle kuukausittain
kulunhallinta-alan ja -teknologian uutisia.

Ota yhteys

Sähköposti: info@bitwards.fi

Puhelin: +358 10 201 0022
Sales-manager-jonna-kaila
Kun lähetät lomakkeen, myyntipäällikkö Jonna Kaila tai joku muu asiantuntijamme on yhteydessä sinuun sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Viimeisimmät artikkelit

Bitwardsin toimiston ovensuussa on vanha, vuodelta 1917 peräisin oleva kellokortin leimauslaite. Kellokorttilaite toimi manuaalisena leimasimena itse kellokortille, pahviselle lapulle, jonka merkintöjä seuraamalla työnantaja maksoi palkkiot työntekijälle tämän työssäolon mukaan. Kellokorttilaitteen voisi sanoa olevan digitaalisen kulunvalvonnan ja Bitwardsin mobiiliavauksen esi-isä.
Blogi

Olipa kerran… Bitwardsin historia, osa 2

Bitwardsin toimiston ovensuussa on vanha, vuodelta 1917 peräisin oleva kellokortin leimauslaite. Kellokorttilaite toimi manuaalisena leimasimena itse kellokortille, pahviselle lapulle, jonka merkintöjä seuraamalla työnantaja maksoi palkkiot työntekijälle tämän työssäolon mukaan.

Lue lisää
Bitwards open access platform -palvelun perustajat Eljas Saastamoisella ja Niklas Kaustisella on pitkä työhistoria turvallisuusalalla. Mobiiliavausteknologia mahdollistaa älyavaimien ja lukkojen helpon käytön.
Blogi

Olipa kerran… Bitwards historia, osa 1

Perustajamme Eljas Saastamoinen ja Niklas Kaustinen ovat pitkän linjan turvallisuusalan miehiä. Vuonna 2014 työskennellessään Flexim Securityssä, he käynnistivät teknologiaprojektin mobiiliavaukseen. Älykkään avaimen protokolla syntyi silloin, ja niistä tuli myöhemmin Bitwardsin älykäs avausteknologia-alusta. Bitwardsin alusta oli käytännössä saanut alkunsa.

Lue lisää
Bitwardsin toimiston ovensuussa on vanha, vuodelta 1917 peräisin oleva kellokortin leimauslaite. Kellokorttilaite toimi manuaalisena leimasimena itse kellokortille, pahviselle lapulle, jonka merkintöjä seuraamalla työnantaja maksoi palkkiot työntekijälle tämän työssäolon mukaan. Kellokorttilaitteen voisi sanoa olevan digitaalisen kulunvalvonnan ja Bitwardsin mobiiliavauksen esi-isä.
Blogi

Olipa kerran… Bitwardsin historia, osa 2

Bitwardsin toimiston ovensuussa on vanha, vuodelta 1917 peräisin oleva kellokortin leimauslaite. Kellokorttilaite toimi manuaalisena leimasimena itse kellokortille, pahviselle lapulle, jonka merkintöjä seuraamalla työnantaja maksoi palkkiot työntekijälle tämän työssäolon mukaan.

Lue lisää